Tuesday, 24 January 2017 20:19
Ensimmäinen pop-up-päivä

Maanantai valkeni vähän harmaana ja sumuisena Stavangerissa, kun kannoimme tavarat Verksgata 1:een ja sen 5. kerroksessa sijaitsevaan toimistoomme. Vastassa meitä oli Regus-yritystalon vastaanotossa työskentelevä Micaela, joka esitteli ensi töikseen meille konttoritilamme sekä kertoi kaikki käytännön asiat. Kahden hengen toimistomme on fasiliteeteiltaan aivan loistava ja kaikki toimi moitteettomasti. Mitään ongelmia ei siis ilmennyt tälläisen tilapäistoimiston vuokraamisessa ja jopa Suomesta etukäteen lähettämämme paketit esitemateriaaleineen oli toimitettu valmiiksi suoraan huoneeseemme. 

Päivän ensimmäiset tunnit kuluivat laatikoita purkaen ja toimistoa järjestellen. Samalla hoidettiin vielä Suomeen muutamat sähköpostit ja valmisteltiin tiistaipäivän tapaamista. Päivä kului nopeasti ja paljon jäi vielä tekemättäkin, mutta tähän olimme varautuneetkin ja ensimmäinen päivä pyhitettiin suosiolla kaikkien juoksevien asioiden hoitamiselle.

Tässä Stavangerin keskustan Regus-yritystalossa pitää konttoriaan parikymmentä muutakin pientä yritystä, mm. henkilöstönvälitysfirmoja, tilitoimistoja ja IT-alan yrityksiä. Tilat ovat todella käytännölliset ja toimivat. Käytössämme on yhteinen keittiö ja taukotila. Kahvi kuuluu vuokraan ja jääkaappiin saa eväät säilöön; norjalaiseen tapaan leipää ja leivänpäälliset. Lisäksi toimiston vuokraajat saavat käyttää vapaasti viihtyisää taukotilaa, jossa on pieniä työskentelypisteitä, tv ja sohvaryhmiä. Kello kahdentoista aikaan kaikki toimistolaiset kokoontuvat yhteisesti lounashetkelle ja tässäpä onkin hyvä mahdollisuus verkostoitua!

Maanantain ohjelmaan kuului myös auton nouto. Olemme vuokranneet kuukauden ajaksi käyttöömme auton ja näinpä suuntasimme aamupäivällä vuokraamoon noutamaan valmiina odotelleen valkoisen Ford Focuksen. Se parkkeerattiin toimiston lähistöllä sijaitsevaan parkkihalliin ja sieltä on tarkoitus nyt operoida eri puolille Stavangeria tarvittaessa. Täällä on valtavasti tietöitä meneillään, joten joka puolella kaupunkia on kiertoteitä ja puomeja ja esteitä ja vaihtuneita liikennejärjestelyjä. Näin ollen navigaattorista ei ole paljon apua, mutta toistaiseksi kaikki on sujunut mallikkaasti.

Sunnuntain kommellukset asunnon kanssa on unohdettu ja pääsimme muuttamaan toiseen asuntoon. Uusi majapaikka sijaitsee aivan keskustan puutalojen välissä pienessä valkoisessa talossa. 

Tiistaina polkaistaan pop-up-työ toden teolla käyntiin ja suuntaamme ensimmäisiin tapaamisiin. Siitä lisää seuraavaksi!

 

Riikka

 

Contacts

Lasse Pohjala

Lasse Pohjala

Projektledare
Senior Business Advisor
+358 400 629 388
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
VASEK
Johan Skoglund

Johan Skoglund

Projektledare
+358 6 324 24 53
+358 50 386 59 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Yrkesakademin i Österbotten
Katja Jankens

Katja Jankens

Projektledare
Senior International Business Advisor
+358 50 573 88 76
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Viexpo