Tuesday, 10 January 2017 09:59
Förberedelser inför pop-up

Varmt välkomna till vår blogg! Nu har vi kommit bra igång med pop-up förberedelserna i Stavanger, hyreskontraktet för både kontor och bostad är fixade, likaledes är flygbiljetterna bokade, och inom kort bär det av! Vi har planerat och beställt marknadsföringsmaterial och börjat marknadsföra på flera kanaler, Lasse kommer säkert att berätta mera om detta i nästa blogginlägg.

Jag och Riikka har gått igenom och listat alla organisationer och en hel del intressanta företag i Stavanger och närområdet, och vi kommer att kontakta dessa under denna vecka. Det vi vill är att få träffa representanter för dessa organisationer och företag när vi är i Stavanger, för att kunna identifiera vilka av våra kunder som kunde ha nytta av dessa nya kontakter.

När vi nu hade allt annat fixat, återstod frågan vad vi egentligen ska syssla med i Stavanger under våra fyra veckor där och när vi grävde lite i vad som arrangeras i Stavangerregionen under vår vistelse där blev vi väldigt glada. Vad kunde passa oss bättre än Euro Expos Industrimässa i Stavanger, som arrangeras 25–26.1.2017! Nu har vi anmält oss som utställare på mässan tillsammans med 93 andra små och mellanstora företag från Stavangerregionen. Vi hoppas kunna skapa flera intressanta kontakter på mässan med tanke på våra kunder! Det kunde ju passa som hand i handske för finländska företag att komma och använda pop-up-kontoret, delta på mässan som besökare och eventuellt ha bokat in några andra besök hos intressanta företag, eller? Jag och Riikka kommer alltså att delta på denna mässa på onsdag och torsdag den första veckan av vår vistelse i Stavanger. Här kan ni kolla vilka andra som ställer ut på mässan.

I början av februari, 6-7.2. arrangeras Offshore Strategikonferansen 2017, en av de viktigaste mötesplatserna för oljeindustrin i Norge. Lasse och Johan kommer att delta i denna konferens, där den senaste informationen från oljebolag, myndigheter och leverantörer gällande vilka projekt som pågår, hurdana framtidsutsikterna är, olje- och gasindustrins utveckling, förväntningarna på leverantörsindustrin samt hur konkurranskraft byggs långsiktigt med bl. teknologiutveckling presenteras. Mycket intressant med tanke på ”våra” företag här i Österbotten. Blev ni intresserade? Strategikonferensen hittar ni här.

Katja

Contacts

Lasse Pohjala

Lasse Pohjala

Projektledare
Senior Business Advisor
+358 400 629 388
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
VASEK
Johan Skoglund

Johan Skoglund

Projektledare
+358 6 324 24 53
+358 50 386 59 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Yrkesakademin i Österbotten
Katja Jankens

Katja Jankens

Projektledare
Senior International Business Advisor
+358 50 573 88 76
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Viexpo