Monday, 22 October 2018 12:22
Nyt myydään!

Bodö Pop-up’in perimmäinen tarkoitushan oli tavata uusia ihmisiä ja löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. BRUS, Bodö regionens utvecklingsbolag oli rakentanut paketin, jossa tarjottiin katsaus, mitä seudulla tapahtuu ja varsinkin mitä suunnitellaan. Tämä antoi ryhmälle mahdollisuuden poimia kohteita, joihin voi rakentaa omaa tarjoustaan.

Ennen matkaa oli opeteltu ja harjoiteltu pitchausta. Taitoja sai käyttää ja harjoitella koska osallistuimme kahteen, erityyppiseen myyntitilaisuuteen.

10.10 Salmon Centerin kalateollisuusseiminaarin jälkeen illallisen yhteydessä jokaisella suomalaisella oli tilaisuus viiden minuutin esitykseen, ilman tukimateriaalia. Jokaisen myyjän pitää olla tähän valmis. Teknisiä apuvälineitä voi kayttää, jos on täysin varma, että ne toimivat moitteitta. Vikatilanteessa on parasta hylätä laitteet ja puhua vapaasti, harvoin kuulijat huomaavat, mitä unohdit kertoa...

Petec Engineeringin Peter Hästbacka on vanginnut kuulijoiden huomion.

Perinteisempi myyntitapaaminen oli ohjelmassa 11.10, yhteistapaaminen Bodön yritysten kanssa. Tapaamisessa vuorotellen paikallinen ja vieraileva suomalaisyritys sai esittäytyä parhaaksi katsomillaan välineillä. Tässä tilaisuudessa voitiin käyttää kaikkia audiovisuaalisia välineitä koska esityksen pystyi testaamaan ennen omaa vuoroaan.

Isabelle Sande, Lövold AS: Me pidämme huolen, ettei mikään liiku, kaikkea merenkulun kiinnittämiseen...

Hyvä ja mieleenpainuva esitys myyntitilanteessa koostuu rakenteesta ongelma-> minun ratkaisuni-> perustelu, miksi ratkaisuni on paras juuri sinulle. Parhaimmillaan Bodössa ei jäänyt epäselväksi, että Pohjanmaalta tulee paras teknologia.

Tapaamisen päätteeksi oli vielä varattu aikaa kahdenkeskiseen keskusteluun jolloin oli erikseen mahdollisuus pyytää ja antaa  tarkempaa tietoa jotta voidaan aloittaa yhteistyön ja liiketoiminnan rakentaminen. Harvoinhan ensimmäisellä tapaamisella kauppasopimuksia allekirjoitellaan...

Contacts

Lasse Pohjala

Lasse Pohjala

Projektledare
Senior Business Advisor
+358 400 629 388
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
VASEK
Johan Skoglund

Johan Skoglund

Projektledare
+358 6 324 24 53
+358 50 386 59 30
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Yrkesakademin i Österbotten
Katja Jankens

Katja Jankens

Projektledare
Senior International Business Advisor
+358 50 573 88 76
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Viexpo